Presència pública de l'Església

Llibres
Data de publicació: 
Maig 2009

(exhaurit en castellà) El llibre recull el contingut del curs impartit per Javier Vitoria i José I. González Faus a Cristianisme i Justícia el darrer trimestre del 2008. Els autors es proposen explorar un territori problemàtic a partir de tres variables molt difícils d’abordar: la fe cristiana, i la societat i l’Església espanyoles. Es tracta d’aterrar la utopia de Jesús en el moment present de l’actual societat espanyola. Qüestions com la història, la laïcitat, els tipus de presència, la pluralitat etc... van desgranant-se en cada capítol d’un llibre que tot i els anys continua plantejant debats plenament vigents.

ISBN: 
84-9730-226-5
Editorial: 
Cristianisme i Justícia
Preu a Espanya (despeses d'enviament incloses): 
15.00 €
Preu a Europa (despeses d'enviament incloses): 
0.00 €
Preu resta països (despeses d'enviament incloses): 
0.00 €

Autor/a

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Cristianisme i Justícia ha reeditat recentment (2018) la seva obra Vicarios de Cristo: los pobresÉs autor de nombrosos quaderns publicats en aquesta col·lecció. 

Capellà de la diòcesi de Bilbao. Viu i comparteix la seva fe en el Regne fratern de Déu amb la comunitat cristiana d'Artxandape (Bilbao). Forma part de l'àrea teològica de Cristianisme i Justícia. Ha estat professor de teologia a la Facultat de Teologia de la Universitat de Deusto i al Centre Monsenyor Romero de la Universitat Centroamericana José Simeón Cañas (UCA), a San Salvador. Va pertànyer al Consell de redacció de la revista Iglesia Viva.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora