FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Què crec? Com crec? Per què crec?

Llibres
Data de publicació: 
Juny 2008

(exhaurit en castellà)Aquest llibre està integrat per retalls de vida. Testimonis de persones que van saber (o poder) posar al dia la seva fe i que han sobreviscut en l’aventura creient; no sense dubtes, perquè el dubte és intrínsec a la fe; però sí amb la seguretat d’haver trobat en els valors de l’Evangeli la millor oferta d’humanitat plena, i, en el cristianisme, la millor fonamentació d’aquests valors. Aquests testimonis poden ajudar-nos també a nosaltres, immersos com estem en un món profundament canviant i descristianitzat.

ISBN: 
84-9730-199-4
Editorial: 
Cristianisme i Justícia
Preu a Espanya (Despeses d'enviament incloses): 
12.00 €
Preu Europa (Despeses d'enviament incloses): 
0.00 €
Preu resta països (Despeses d'enviament incloses): 
0.00 €

Autor/a

Jesuïta. Doctor en teologia i professor durant molts anys a la Facultat de Teologia de Catalunya. Va estar molt vinculat a la formació i a l'acompanyament espiritual tant a Catalunya com a Bolívia, país on passava llargues temporades. Tot i la seva extensa activitat docent i pastoral, gairebé no va publicar: solia trencar els seus escrits un cop utilitzats per les seves classes, ja que considerava que Déu i la teologia eren quelcom viu, que no podia quedar atrapat en cap manual. Dins la col·lecció Quaderns de Cristianisme i Justícia va publicar el 1986 Dietrich Bonhöeffer als 40 de la seva execució (Quaderns nº 14). L'editorial Sal Terrae va publicar el 1989 Una larga marcha. Aprendizaje de la vida religiosa (Colección Servidores y Testigos nº 41). I finalment la col·lecció EIDES va publicar la seva reflexió espiritual La pregària. «Amb el sentiment d'una presència» (EIDES nº 18, 1996). En Ferran ens va deixar el mes d'abril del 2020. 

Membre del Institut femení del Pradó. Va participar en el curs i en el llibre Què crec? Com crec? Per què crec? 

Jesuïta. Responsable de l'Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia. Professor a la Facultat de Teologia de Catalunya.  Llicenciat en filosofia per la UB. Llicenciat en Teologia pel Centre Sèvres de París. Doctor en Estudis Islàmics per l'EPHE (Sorbona de París) amb una tesi sobre el místic sufí Ibn ´Arabî. Col·labora a Migra-Studium. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia " Fonamentalisme" (quadern 77, maig 1997) i "Vides Itinerants" (quadern 151, desembre 2007).

Religiosa del Sagrat Cor. Llicenciada en teologia. Coordinadora dels cursos i actes de Cristianisme i Justícia. Membre del patronat de la Fundació Lluís Espinal – Cristianisme i Justícia.

Veí de la Salut Alta (Badalona), jesuïta, capellà obrer, lampista i electricista. Ja jubilat segueix participant com a voluntari de diferents entitats d'acció social. 

Capellà de la diòcesi de Bilbao. Professor jubilat de la Facultat de Teologia de Deusto. Professor convidat a la UCA de El Salvador. Membre del consell de direcció de  la revista Iglesia Viva. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Un ordre econòmic just" (quadern 87, gener 1999) i "Cristianisme bel·ligerant amb la injustícia. Manifest als 20 anys de CiJ” (quadern 100, gener 2001). És membre de l'equip de Cristianisme i Justícia.

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979); Clamor del Reino (1982) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora