FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Recés 2012

Setmana Santa 2012

Aquest any hem comptat amb les meditacions guiades per José I. González Faus que han portat per títol DONAR LA VIDA PER A DONAR VIDA. El «Recés a la ciutat» ha tingut lloc els dies 5, 6 i 7 d’abril de 2012 a l'Església del Sagrat Cor - Jesuïtes. C/ Casp, 27 de Barcelona. Podeu trobar al costat dret de la plana un resum escrit de les meditacions així com l'audio per escoltar del Divendres i el Dissabte Sant.

 

5 d'abril - DIJOUS SANT

19.30 Celebració del sopar del Senyor.

22.00 a 22.50 Meditació

«L'eucaristia com a programa d'entrega»

En l'hora més difícil de la seva vida, l'amor manté l'esperança: Jesús convoca un sopar de comiat i en ell realitza dos gestos que seran garantia de la seva victòria i de la seva presència entre nosaltres: compartir la necessitat (partir el pa) i comunicar l'alegria (passar la copa). Ser cristià ja només pot significar viure eucarísticament

6 d'abril - DIVENDRES SANT 
 11.30 a 13.30 Meditació/Pregària

17.00 Celebració del misteri de la mort de Jesús.

19.00 Via Crucis.

«La creu, resum d'una vida lliurada»

Condemnat en nom del mateix Déu que havia estat el motor de la seva vida, Jesús sent l'abandó de Déu però té fe per saltar des de l'abandonament de Déu fins a les mans del Pare. És potser l'hora més decisiva de tota la història humana.

«El camí que féu Jesús.»

Amb textos i música de  La Passió segons sant Mateu, de J. S. Bach. El conduirà el P. Francesc Roma, sj

7 d'abril - DISSABTE SANT
11.30 a 13.30 Pregària

20.30 Vetlla Pasqual

«Una vida renovada»

Déu va ser fidel a Jesús elevant-lo fins a la seva mateixa vida divina. La seva resurrecció ens inclou a tots nosaltres, i per això, reivindica les víctimes però també perdona els botxins. D'ara endavant la pasqua il·lumina tota la dificultat de les nostres vides, encara que no elimini aquesta dificultat.

Celebrem la vida!