FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Recés 2013

Setmana Santa 2013

Aquest any a la proposta de Recés a la Ciutat comptarem amb meditacions guiades per Oriol Tuñí sj, Llorenç Puig sj i Jesús Renau sj amb el títol UNA VIDA LLIURADA MANTÉ LA NOSTRA ESPERANÇA. El «Recés a la ciutat» tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de març de 2013 a l'Església del Sagrat Cor - Jesuïtes. C/ Casp, 27 de Barcelona. Podeu trobar al costat dret de la plana un resum escrit de les meditacions, hi penjarem també l'audio de les meditacions per escoltar.

 

28 de març  - DIJOUS SANT

19.30 Celebració del sopar del Senyor.

22.00 a 22.50 Meditació

«Resteu amb mi i vetlleu amb mi» amb Llorenç Puig sj.

En el moment de la foscor i de la crisi, Jesús ens demana que siguem amb ell i que vetllem. Acompanyem-lo en la pregària i la contemplació d'aquells moments difícils de Getsemaní. Veiem també com podem nosaltres, ara i aquí, 'restar amb Ell' i 'vetllar'. Què vol dir 'resteu amb mi' i 'vetlleu' avui? 

29 de març - DIVENDRES SANT 
 11.30 a 13.30 Meditació/Pregària

17.00 Celebració del misteri de la mort de Jesús.

19.00 Via Crucis.

«La mort de Jesús segons els quatre evangelis » amb Oriol Tuñí sj.

És una tasca molt incerta entreveure com va ser realment la mort de Jesús. Tanmateix, tenim uns testimonis excepcionals de com la van interpretar les comunitats dels quatre evangelis i els seus autors. La riquesa dels seus punts de mira tan diversos ofereix matèria molt suggeridora per a la nostra pregària .

«El camí que féu Jesús.»

Amb textos i música de  La Passió segons sant Mateu, de J. S. Bach. El conduirà el P. Francesc Roma, sj

30 de març - DISSABTE SANT
11.30 a 13.30 Pregària

20.30 Vetlla Pasqual

«Des de la buidor, albirem l'esperança » amb Jesús Renau sj.

El cos del Senyor al sepulcre, custodiat per la policia de l'Imperi, els deixebles amagats, frustrats i sense esperança... El dissabte sant potser té molts punts comuns amb algunes dimensions de la nostra actualitat. Meditarem sobre les «nits fosques» d'algunes persones místiques per entendre el que ens pot estar passant com a cristians i com a Església. Com els va venir la llum? Com van reaccionar en plena foscor? .

Celebrem la vida!