FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Recés 2014

Recés a la ciutat - 2014 - Submergir-se en el Déu de la vida

Aquest any a la proposta de Recés a la Ciutat comptarem amb meditacions guiades pels jesuïtes Pere Borràs, Jaume Flaquer i Llorenç Puig amb el títol «Submergir-se en el Déu de la vida». El 'Recés a la ciutat' tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d'abril de 2014 a l'Església del Sagrat Cor - Jesuïtes. C/ Casp, 27 de Barcelona. Podreu trobar al costat dret de la plana un resum escrit de les meditacions, hi penjarem també l'audio de les meditacions per escoltar.

 

17 d'abril  - DIJOUS SANT

19.30 Celebració del sopar del Senyor.

22.00 a 22.50 Meditació

 «Jesús en les mans de Déu» amb Pere Borràs sj.

El projecte de Jesús ha estat ofegat. I Jesús prega, està abatut. Hagués pogut fer una altra cosa més d’acord amb el “món” però l’Esperit l’empenyia a seguir aquest camí. El projecte vital de Jesús sembla haver fracassat rotundament... Acompanyem-lo. Acompanyem-nos. 

18 d'abril - DIVENDRES SANT 
11.30 a 13.30 Meditació/Pregària

17.00 Celebració del misteri de la mort de Jesús.

19.00 Via Crucis.

«I caigué per tercera vegada…, el gra de blat» amb Jauem Flaquer sj.

Jesús encarna en la seva passió l'ensenyament de les seves paràboles. "Si el gra de blat no mor i cau a terra..:", ens diu Jesús. Ara, ell mateix, cau a terra una, dues, y tres vegades per acabar morint en creu, en un procés de descens que serà a la vegada un camí d'ascens i de Vida, per a ell i per a tota la humanitat.

«El camí que féu Jesús.»

Amb textos i música de  La Passió segons sant Mateu, de J. S. Bach. El conduirà el P. Francesc Roma, sj

19 d'abril - DISSABTE SANT

11.30 a 13.30 Pregària

20.30 Vetlla Pasqual

 «Escoltem enmig del silenci» amb Llorenç Puig sj.

Dissabte Sant és el dia de l'espera o de la no-espera. Tot s'ha acabat. Tota esperança sembla ja exhaurida. Acompanyem Maria i els deixebles en aquest silenci dens, en aquesta espera. Espera? Espera de què? Si tot s'ha acabat... si tota esperança ja no té sentit..., si no hi ha res a fer... què hem d'esperar? Però... no hi ha una sospita en el nostre fons que es rebel·la i ens recorda l'esperança? Escoltem enmig del silenci.

 Celebrem la vida!