FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Sobre la crisi econòmica

188
Papers
Data de publicació: 
Gener 2008

Les crisis no esclaten de cop. Es produeixen bombolles que van creixent, si no s’aturen a temps, fins que esclaten. El capitalisme acostuma a patir, cíclicament, crisis. Ens hauríem de preguntar què és el que falla en el sistema econòmic mundial. Tothom sabia què estava passant amb el mercat immobiliari a Espanya i Espanya va estar a punt de ser rescatada. Les crisis s’haurien de superar amb l’esforç de tots, però que aquest esforç no recaigui, sovint a base de retallades, sobre el sector més feble de la societat. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora