dies
hores
minuts
segons
El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.360 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

Soñar despiertos la fraternidad

Llibres
Data de publicació: 
Febrer 2021

[Només disponible en castellà]

La categoria de “fraternitat”, una de les fonamentals del cristianisme, és la guia d’aquesta reflexió. El nostre present, tot i anomenar-se “l’hora del comú”, pateix un greu deteriorament de les relacions humanes i pateix constants desavinences en tots els camps. Els símptomes letals del present no auguren res de bo per al futur. I tots, creients  o no, i des de diferents perspectives de pensament i acció, estem convocats a la tascar de teixir novament un temps vivible per a la comunitat humana si no volem precipitar-nos en un demà catastròfic. 

ISBN: 
978-84-28836-60-9
Editorial: 
PPC / con la colaboración de Cristianisme i Justícia
Preu a Espanya (despeses d'enviament incloses): 
22.00 €
Preu a Europa (despeses d'enviament incloses): 
24.00 €
Preu resta països (despeses d'enviament incloses): 
26.00 €

Autor/a

Presbítero de la diócesis de Bilbao. Vive y comparte su fe en el Reino fraterno de Dios en la comunidad cristiana de Artxandape (Bilbao). Forma parte del Área teológica del centro de estudios Cristianisme i Justícia. Ha sido profesor de teología en la Facultad de Teología de la Universidad de Deusto y en el Centro Monseñor Romero, de la Universidad Centroamericana José Simeón Cañas (UCA), en San Salvador. Perteneció al Consejo de redacción de la revista Iglesia Viva. 

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora