FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Teníem raó (un any després)

136
Papers
Data de publicació: 
Desembre 2003

La lamentable invasió d’Iraq pels EUA va demostrar que no hi havia armes de destrucció massiva o armes nuclears. Va ocasionar la mort de milers de civils i la destrucció del país. Els tres responsables de la invasió, i guerra posterior, segueixen impunes. Haurien de ser destituïts per incompetents o jutjats per les víctimes i destrosses causades i per la inestabilitat crònica a què es va veure sotmès l’Iraq, complicant, encara més, el vesper del Pròxim Orient. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora