Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Viure millor amb menys: tretze propostes

Viure millor amb menys: tretze propostes

DATA DE PUBLICACI脫 :

Setembre de 2016

L鈥檃ctual crisi ecol貌gica t茅 les seves arrels en una manera de relacionar-nos amb la natura i amb els altres humans. En aquesta relaci贸 es prioritzen determinats valors, i aix貌 va estructurant una mentalitat que 茅s compartida per moltes persones arreu del planeta.

Alguns valors que proposa l鈥檈nc铆clica Laudato Si鈥 podrien ajudar a un canvi de mentalitat, a una nova cultura. S贸n valors, malauradament no sempre practicats, que trobem en el cristianisme, i tamb茅 en l鈥檋umanisme, per貌 que poden ser compartits per moltes altres tradicions 猫tiques i religioses.

DESC脌RREGUES

Arxius en PDF

Jesu茂ta, llicenciat en medicina i doctor en teologia. Professor de Moral Fonamental a la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor col路laborador a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Just铆cia els quaderns 鈥淎 la recerca del Regne鈥 (quadern 101, agost 2000), 鈥淢贸n global. 脠tica global鈥 (quadern 118, abril 2003), 鈥淗oritz贸 Kioto鈥 (quadern 133, maig 2005), 鈥淚dentitats pel segle XXI鈥 (quadern 147, juny 2007), 鈥淓l problema ecol貌gic: una q眉esti贸 de just铆cia鈥 (quadern 161, juny 2009) i 鈥淯na relaci贸 dif铆cil. Cristianisme i societat des de la perspectiva 猫tica鈥 (quadern 170, novembre 2010). 脡s membre de l'equip de Cristianisme i Just铆cia.

脷ltimes publicacions

Joan Carrera Carrera
Lloren莽 Puig
J.I. Gonz谩lez Faus
Cristianisme i Just铆cia
Clara Mar铆a Temporelli
J.I. Gonz谩lez Faus
Seminari Social de Cristianisme i Just铆cia
Teresa Crespo
Jaume Flaquer Garc铆a