FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Acte de lliurament del IV Premi Josep Maria Pañella

“La integració de la dona musulmana a Catalunya”, treball guanyador de la 4a edició del Premi Josep M. Pañella i Mora de la Fundació La Vinya.

“La integració de la dona musulmana a Catalunya” treball guanyador de la quarta edició del Premi Josep M. Pañella i Mora, sj que convoca la Fundació La Vinya d’Acció Social amb el suport de Cristianisme i Justícia i ESADE.

El treball presentat per l’alumna de l’escola Jesuïtes Sarrià de Barcelona, Claudia Moreno, rebrà el premi en l’acte de lliurament que es farà el proper dijous 17 de novembre, a les 19.30h, a Parròquia Mare de Déu de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat.

El Premi Josep M. Pañella i Mora va néixer amb al finalitat de despertar en la població més jove l’interès per la reflexió crítica sobre temes relacionats amb l’acció social, mitjançant el reconeixement de treballs que destaquin tant pel seu rigor acadèmic com per la seva sensibilitat social cap a les persones que pateixen exclusió social.

El treball “La integració de la dona musulmana a Catalunya” de Claudia Moreno i tutoritzat per la Julia Plaza, ha estat escollit pel Jurat del Premi. En destaca l’actualitat de la temàtica i aprofundeix en un aspecte que des de la Fundació La Vinya portem anys treballant en comunitat i a partir de la iniciació al coneixement de la llengua castellana.

Amb l’acte de lliurament es tancarà la quarta edició del Premi i es començarà a preparar la propera.

La Fundació la Vinya d’Acció Social neix l’any 2008 amb la missió d’acollir, atendre i acompanyar persones dels barris de Bellvitge i El Gornal.