FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Algunes reflexions sobre la immigració estrangera a Espanya

184
Papers
Data de publicació: 
Juny 2007

CiJ i Migra Studium reflexionen conjuntament sobre el fet migratori. Els aspectes positius que aporta, com omplir el buit demogràfic, i dificultats amb que es troben els immigrants, com haver de realitzar les tasques més àrdues i pitjor pagades. Senyalen uns quants reptes a superar tant per part dels autòctons com per part dels immigrats. Un repte fonamental és aconseguir una societat cohesionada i integrada, on l’ascensor social funcioni. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora