Banc Mundial i Fons Monetari Internacional. Un ajut per als països pobres?

112
Quadern
Data de publicació: 
Abril 2002

Qui són i a què es dediquen aquestes dues entitats sorgides en el pacte de Bretton Woods? Quina influència tenen en els països del sud? Quin paper juguen en el desenvolupament? Aquestes i altres qüestions poden ser llegides a les pàgines d’aquest quadern, que aborda dues institucions que van ser creades en un món que ja no existeix. De manera directa, s’exposaran reformes necessàries perquè els més de mil milions de pobres d’avui dia puguin ser beneficiats per aquestes dues institucions.

Autor/a

Amb una llarga trajectòria en relacions internacionals, José Mª (Chema) Vera ha estat director d'Oxfam Intermón, i actualment  és director d'Oxfam Internacional. Fa anys que col·labora amb Cristianisme i Justícia. És membre del Patronat i va publicarel 2002 "Banc Mundial i Fons Monetari Internacional" (Quadern nº112).

Llicenciada en Dret per la Universitat Pontificia Comillas. Ha estat directora del Departament de Campanyes i Estudis d'Intermon-Oxfam. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Banc Mundial i Fons Monetari Internacional" (quadern 112, maig 2002).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora