Com pensar el canvi avui

203
Quadern
Data de publicació: 
Abril 2017

El canvi –si ens hi acostem des d’una mirada polièdrica– i la transformació social són els temes centrals d’aquest quadern,

En un moment en què cada vegada més sembla que el curs de la història es va accelerant, reflexionarem sobre el moment actual a partir d’alguns dels esdeveniments polítics més rellevants dels darrers anys; intentarem una aproximació al sentit que la noció de canvi i trans­formació té en l’actualitat i, finalment, ens aproparem a àmbits des dels quals es pot treballar pel canvi i la transformació social també amb una mirada esperançada sobre la realitat, encara que de vegades no sigui especialment fàcil.

Un quadern, doncs, que al final, en clau més personal, es planteja inspirar i animar a treballar des de l’esfera quotidiana, tant des de la nostra individualitat com a partir de la dimensió col·lectiva, i contribuir a gestar una nova realitat més digna per a tothom.

Autor/a

Professor d'Antropologia Social a la Universidad Complutense de Madrid. Els seus principals temes d'interès estan relacionades amb els moviments socials, el vincle entre migració i desenvolupament, i el consum responsable. És membre de diferents organitzacions i moviments socials relacionats amb el consum responsable, la sobirania alimentària i el moviment ecologista.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora