El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.506 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

«Covid-19: hem confinat els drets de la infància?»

Nova sessió del cicle «Els Dilluns dels Drets Humans». Degut al context actual l'acte s'oferirà exclusivament en streaming.

En la gestió de la crisi oberta per la COVID-19 s’ha tingut un mirada d’adult cèntrica que no ha tingut en compte la perspectiva dels drets de la infància. Volem conèixer quin ha estat l’impacte en la vida dels nens, nenes i adolescents, sobretot en termes de pobresa, desigualtats educatives i temps de lleure.

Comptarem amb Laia Pineda, directora de l’Institut d’Infància i Adolescència de Barcelona i Araceli Lázaro, sòcia fundadora del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. Moderarà Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.

Com a conseqüència de les darreres mesures anti-covid, aquest acte es realitzarà en format online i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

El cicle “Els dilluns dels Drets Humans”

Les conferències del cicle, tenen lloc un dilluns de cada mes, a les 19:00h, i habitualment es realitzen a la seu de Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13 de Barcelona). Les tres primeres sessions del curs tindran com a rerefons la pandèmia i la seva afectació sobre el dret a la salut, els drets dels infants i la democràcia. 

Les entitats organitzadores són Justícia i Pau, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura, amb el suport de d’Ajuntament de Barcelona. 

Durant aquest curs, en atenció a la situació sanitària, totes les sessions es podran seguir per internet, mentre que la possibilitat d’assistir-hi presencialment queda condicionada a l’evolució de la pandèmia i les mesures i indicacions establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.