FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Del "magis" personal al "magis" institucional

88
EIDES
Data de publicació: 
Febrer 2019

Aquest text reflexiona sobre les implicacions que té l’aplicació del “magis” ignasià i els criteris de “qualitat evangèlica” a l’estructura d’un centre educatiu. Com afecta a la seva finalitat última, al seu funcionament, al tipus de relacions que es donen dins la comunitat educativa i d’aquesta amb el seu entorn... En definitiva, es tracta de preguntar-se, en clau de “magis”, no tant pel “què fa” una institució educativa, sinó, sobretot, “pel què i com és”.

Autor/a

Jesuïta, teòleg i especialista en espiritualitat ignasiana. Ha publicat dins la col·lecció EIDES: Trobar Déu en la vida (n. 9), Cristians a la intempèrie (n. 47), Acompanyar la temptació (n. 50), Horitzons de vida. (Viure a la ignasiana) (n. 54), L’espiritualitat ignasiana com ajuda davant la dificultat (n. 67), El ‘més’ ignasià: tòpics, sospites, deformacions i veritat (n. 78) i Pedro Arrupe, carisma d’Ignasi: preguntes i respostes (n. 82).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora