FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Des del dolor més profund i la sacsejada més brutal

138
Papers
Data de publicació: 
Febrer 2004

L’Equip de CiJ, davant la tragèdia de l’11 de març, reflexiona sobre la complicitat del gènere humà amb el mal. Com es va veure a Auschwitz i es veu a moltes regions del món, i com se segueix veient en l’holocaust provocat per la fam. Hi ha dos terrorismes, el de la insolidaritat estructurada i el de la desesperació i el fanatisme. Cal una pau fruit de la justícia. El document critica durament un govern espanyol que va mentir acusant ETA de la matança quan tot apuntava al gihadisme. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora