dies
hores
minuts
segons
El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.360 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

Deu tesis sobre Euskadi

61
Papers
Data de publicació: 
Novembre 2000

El Consell Directiu de CiJ reflexiona sobre la situació basca. Partint de l’afirmació que la sobirania d’un poble és un dret legítim, s’afirma que aquest dret no pot dur a assassinar éssers humans. La qüestió basca no tindrà una solució estrictament policial. Un 50% dels bascos es consideren fonamentalment bascos i l’altre 50% espanyols en major o menor grau. En una situació així cal diàleg. Encara més quan, en els orígens del conflicte, hi ha les ofenses al poble basc inferides pels governs espanyols. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora