FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

El Parlament de les Religions del Món 2004

140
Papers
Data de publicació: 
Febrer 2004

El Parlament de les Religions, des de perspectives religioses diverses, aspira a treballar plegats per afrontar els problemes de la humanitat a partir de dos eixos: la saviesa d’escoltar i la força del compromís. Totes les tradicions religioses aporten el respecte a la vida, no robar, no mentir o fer valer la veritat als mitjans de comunicació, a la política, l’art, la ciència,...  i no prostituir-se, perquè es basen en l’amor, la fidelitat i l’estabilitat. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora