FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

El tercer mil·leni, repte per a l'Església

91
Quadern
Data de publicació: 
Juliol 1999

Una, catòlica, apostòlica i santa. Això és el que se li demana a l’Església que comença a afrontar el nou mil·lenni i segle. En aquest quadern, a través de la història de l’Església, l’autor ens convida a entendre i llegir amb calma quins són els desafiaments per a l’Església del segle XXI, tenint en compte quins han estat els errors del passat i com evitar caure-hi de nou. En el discurs als cardenals sobre el jubileu de l’any 2000, amb el qual s’obre aquest quadern, deia expressament Joan Pau II que “una mirada atenta a la història del segon mil·lenni potser ens permeti subratllar altres errors similars o fins i tot altres culpabilitats”. Pensem que aquesta mirada al passat mil·lenni pot ajudar-nos, entre altres coses, a no idolatrar a l’Església quan l’estimem.

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora