FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Exercicis espirituals de sant Ignasi de Loiola. Una relectura del text (6)

81
EIDES
Data de publicació: 
Desembre 2016

Publiquem la sisena i darrera entrega del comentari als Exercicis Espirituals fruit de les sessions del Seminari d’Exercicis (EIDES).

Després dels Exercicis la persona que els ha fet, ja transformada i ordenada, haurà de submergir-se en unes circumstàncies diferents de les que ha tingut mentre els feia. Per aquesta raó, la «Contemplació per assolir amor» ha d’ajudar a connectar l’experiència dels Exercicis amb la vida enmig de la societat; les «Regles per al sentit vertader que en l’Església militant hem de tenir» són unes orientacions per a «tot encertar» en la vida de comunió eclesial. Finalment, les «Tres maneres d’orar» completen l’equipatge de pràctiques espirituals de què es podrà servir l’exercitant en la seva vida diària.

Autor/a

Josep M. Rambla. Jesuïta. Teòleg. Especialista en espiritualitat ignasiana. Estudia l’espiritualitat a partir de la inserció en un medi popular i en l’acció social que desenvolupa a Cornellà del Llobregat (Barcelona). Entre les seves publicacions destacar “Dios, la amistad y los pobres” (Sal Terrae). És autor també de diversos quaderns EIDES, entre ells la sèrie de sis quaderns dedicats a comentar les diferents parts dels Exercicis espirituals de sant Ignasi.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora