FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Exercicis espirituals de sant Ignasi de Loiola. Una relectura del text (6)

81
EIDES
Data de publicació: 
Desembre 2016

Publiquem la sisena i darrera entrega del comentari als Exercicis Espirituals fruit de les sessions del Seminari d’Exercicis (EIDES).

Després dels Exercicis la persona que els ha fet, ja transformada i ordenada, haurà de submergir-se en unes circumstàncies diferents de les que ha tingut mentre els feia. Per aquesta raó, la «Contemplació per assolir amor» ha d’ajudar a connectar l’experiència dels Exercicis amb la vida enmig de la societat; les «Regles per al sentit vertader que en l’Església militant hem de tenir» són unes orientacions per a «tot encertar» en la vida de comunió eclesial. Finalment, les «Tres maneres d’orar» completen l’equipatge de pràctiques espirituals de què es podrà servir l’exercitant en la seva vida diària.

Autor/a

Josep M. Rambla. Jesuïta. Teòleg. Especialista en espiritualitat ignasiana. Estudia l’espiritualitat a partir de la inserció en un medi popular i en l’acció social que desenvolupa a Cornellà del Llobregat (Barcelona). Entre les seves publicacions destacar “Dios, la amistad y los pobres” (Sal Terrae). És autor també de diversos quaderns EIDES, entre ells la sèrie de sis quaderns dedicats a comentar les diferents parts dels Exercicis espirituals de sant Ignasi.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora