Contacta

Contacta

FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagram

Exercicis espirituals de sant Ignasi de Loiola. Una relectura del text (6)

Exercicis espirituals de sant Ignasi de Loiola. Una relectura del text (6)

DATA DE PUBLICACI脫 :

Desembre de 2016

Publiquem la sisena i darrera entrega del comentari als Exercicis Espirituals fruit de les sessions del Seminari d鈥橢xercicis (EIDES).

Despr茅s dels Exercicis la persona que els ha fet, ja transformada i ordenada, haur脿 de submergir-se en unes circumst脿ncies diferents de les que ha tingut mentre els feia. Per aquesta ra贸, la 芦Contemplaci贸 per assolir amor禄 ha d鈥檃judar a connectar l鈥檈xperi猫ncia dels Exercicis amb la vida enmig de la societat; les 芦Regles per al sentit vertader que en l鈥橢sgl茅sia militant hem de tenir禄 s贸n unes orientacions per a 芦tot encertar禄 en la vida de comuni贸 eclesial. Finalment, les 芦Tres maneres d鈥檕rar禄 completen l鈥檈quipatge de pr脿ctiques espirituals de qu猫 es podr脿 servir l鈥檈xercitant en la seva vida di脿ria.

DESC脌RREGUES

Arxius en PDF

Jesu茂ta. Te貌leg. Especialista en espiritualitat ignasiana. Estudia l鈥檈spiritualitat a partir de la inserci贸 en un medi popular i en l鈥檃cci贸 social. Entre les seves publicacions: 鈥淒ios, la amistad y los pobres鈥 (Sal Terrae). 鈥淚gnasi de Loiola, seglars i jesu茂tes鈥 (EIDES, n. 48)

脷ltimes publicacions

Joan Carrera Carrera
Lloren莽 Puig
J.I. Gonz谩lez Faus
Cristianisme i Just铆cia
Clara Mar铆a Temporelli
J.I. Gonz谩lez Faus
Seminari Social de Cristianisme i Just铆cia
Teresa Crespo
Jaume Flaquer Garc铆a