FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Fidelitat al ministeri petrí. Carta al nou Papa

152
Papers
Data de publicació: 
Abril 2005

L’autor recorda al nou papa, Benet XVI, que el ministeri petrí és servei. Seguint l’exemple de Pere, critica la parafernàlia que envolta la figura papal i crida a la conciliació davant la dissidència. Una Església abocada als pobres i crítica amb els poders del món, humil i disposada a perdonar, ecumènica i decidida a sortir i viure a les perifèries, abandonant la seguretat dels palaus i, en definitiva, la seguretat que dona el poder. 

Autor/a

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979); Clamor del Reino (1982) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora