FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Frenar l’augment de la pobresa infantil

Sor Lucía Caram i Salvador Busquets participaran a la propera edició del cicle “Els dilluns dels drets humans”, el proper 6 de febrer.

A Catalunya estem per sota de la mitjana europea en inversió pública en infància. Actualment hi dediquem un 0,9% enfront del 2,2% que hi destinen els 28 països europeus. Es calcula que tres de cada deu ciutadans menors d’edat a Catalunya afronten situacions de pobresa i exclusió social. El país no ha fet prou per construir un sistema sòlid de suport als infants per tal d’afavorir el seu benestar i revertir els indicadors de pobresa i desigualtat infantil. En aquesta situació, quins drets dels infants es vulneren? Què podem fer per revertir-ho?

En parlarem el proper dilluns 6 de febrer, a la sessió del cicle “Els dilluns dels Drets Humans”.

Frenar l’augment de la pobresa infantil. Com protegim els més vulnerables?

Cicle de conferències Els dilluns dels Drets Humans

Sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i promotora de diverses obres d’acció social.

Salvador Busquets, director de Càritas diocesana de Barcelona.

Moderarà Francesc Romeu, sacerdot i periodista.

 

Dia i hora: dilluns, 6 de febrer, a les 19:00h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona)

 

Entrada lliure – Retransmissió en streaming a www.cristianismeijusticia.net/en-directe

 

El cicle “Els dilluns dels Drets Humans”

Les conferències d’aquest cicle, que es porta a terme des de l’any 1998, tenen lloc un dilluns de cada mes, a les 19:00h a la seu del centre Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13 de Barcelona). L’objectiu és donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món. Hi  participen experts i persones o organitzacions que actuen en relació al tema que es tracta a cada sessió.

Les entitats organitzadores són Justícia i Pau, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia i l’ONG Mans Unides, amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. L’entrada és lliure i no és necessari inscriure’s. A més, les sessions es poden seguir en directe en streaming a www.cristianismeijusticia.net/en-directe.