Gràcies a tu seguirem sostenint la reflexió, el compromís i l'esperança

Carta adreçada als simpatitzants de Cristianisme i Justícia

Benvolgut/da amic/ga,

En aquest difícil any 2020, t’escrivim de nou per a recordar-te que, malgrat totes les circumstàncies, volem continuar sent per a tu una font de reflexió, compromís i esperança. L’actual crisi originada per la pandèmia està generant un gran impacte en les nostres vides. A Cristianisme i Justícia, malgrat tot, volem continuar essent fidels a aquells compromisos adquirits amb tots vosaltres.

Els darrers mesos, a través de les nostres publicacions i cursos, ens hem fet conscients de la nostra condició de vulnerabilitat i de les seves implicacions polítiques; hem aprofundit en el procés de secularització europea; hem tornat a posar sobre la taula la realitat de països oblidats com Haití; hem indagat en els misteris de la pandèmia; ens hem format per entendre millor l’emergència climàtica,... Tot això ho hem dut a terme arribant a través de diferents i nous formats (quaderns -en paper i digitals-, articles, vídeos, formacions virtuals, xarxes socials, etc.) a més de 41.000 persones arreu del món.

Creiem que el nostre treball és clau per aportar aquella reflexió que ens ajuda a viure el present amb més profunditat.

Amb el desig que, tot i aquests moments que vivim, no deixem mai de caminar junts cap a un horitzó de justícia recolzats per aquesta reflexió que ens anima.

Cristianisme i Justícia