FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Horitzonts de vida. (Viure a la ignasiana)

54
EIDES
Data de publicació: 
Febrer 2009

Aquest quadern pretén presentar com seria el “viure a la ignasiana”; presentar, d’una manera senzilla i pràctica, alguns dels trets més bàsics de l’estil i tarannà de vida que proposa l’espiritualitat ignasiana. L’autor en la seva aportació intenta ser fidel a les intuïcions bàsiques de sant Ignasi de Loiola, lliure pel que fa a les formulacions i proper a la vida quotidiana dels qui, enmig d’aquest món que ens toca viure, busquen, amb desig i humilitat, “en tot estimar i servir.

Autor/a

Jesuïta, teòleg i especialista en espiritualitat ignasiana. Ha publicat dins la col·lecció EIDES: Trobar Déu en la vida (n. 9), Cristians a la intempèrie (n. 47), Acompanyar la temptació (n. 50), Horitzons de vida. (Viure a la ignasiana) (n. 54), L’espiritualitat ignasiana com ajuda davant la dificultat (n. 67), El ‘més’ ignasià: tòpics, sospites, deformacions i veritat (n. 78) i Pedro Arrupe, carisma d’Ignasi: preguntes i respostes (n. 82).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora