FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La cultura de la solidaritat internacional a Espanya

66
Quadern
Data de publicació: 
Maig 1995

"L'essencial és invisible als ulls" (Saint-Exupery). L'autor ens presenta en aquest quadern una rigorosa radiografia de la societat espanyola quant a solidaritat internacional i pensament. Però no només es quedarà en la presentació de xifres i dades sinó que anirà més enllà analitzant quines són les implicacions ètiques o el reptes socioculturals. És sens dubte un desafiament que el dolor dels països pobres penetri en el nostre món.

Autor/a

És professor de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid. Treballa en sociologia de les desigualtats internacionals i en sociologia de la religió. Ha publicat quinze llibres sobre justícia internacional, política i religió, classe obrera i condicions de treball. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "L'esquerra encara?" (quadern 59, maig 1994) i "La cultura de la solidaritat internacional a Espanya" (quadern 66, juny 1995).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora