dies
hores
minuts
segons
El 2021 han col·laborat amb nosaltres 8.360 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 10.000! Col·labora
 

La Globalització

103
Quadern
Data de publicació: 
Novembre 2000

Aquest quadern analitza exhaustivament el fenomen de la globalització des d’un punt crític seriós cap als abusos del món capitalista. Des de diversos aspectes, com la globalització tecnoeconòmica, sociopolítica o cultural, l’autor intentarà en els seus últims capítols una definició més rica de la globalització i plantejarà propostes per a governar-la. En efecte, la naturalesa d’aquest fenomen el fa susceptible de ser governat: creiem que cal configurar-lo de manera que afavoreixi a tothom, especialment els més pobres.

Autor/a

Jesuïta. Doctor en Economia (UB). Llicenciat en Teologia (FTC). Professor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i d’Anàlisi Social a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia La Globalització (Quadern 103) i El jove, el guru i l’ocell (Quadern 162) i Les mines del rei Leopold (Amb Emmanuelle Devuyst) (Quadern 184) . És membre de l'equip de Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora