FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La pobresa als USA

85
Quadern
Data de publicació: 
Agost 1998

El 1995 gairebé el 14% de la població dels Estats Units estava sota el llindar de la pobresa. Aquest quadern desglossa de manera exhaustiva la cara o cares de la pobresa als EUA, s’invoquen les seves arrels per acabar concloent i qüestionant el sistema capitalista americà. Amb el seu individualisme, la seva inclinació a competir i superar els altres, les seves ànsies de triomf personal, els americans no ofereixen idees per a esforços col·lectius ni empreses societàries, com necessitem per superar la crisi social d’Europa.

Autor/a

[1934-2009] Llicenciat en Filosofia, Ciències Socials i doctor en Ciències Econòmiques i Polítiques. Va ser catedràtic d'Economia Internacional a ESADE i anteriorment vicerrector de la Universidad Centroamericana  (UCA) de El Salvador. Membre de Cristianisme i Justícia des dels inicis i escriptor de nombrosos llibres i quaderns. Va morir l'any 2009. Va publicar nombrosos quaderns amb Cristianisme i Justícia.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora