FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La quimera de l'Or. Tesi sobre la Publicitat

148
Papers
Data de publicació: 
Desembre 2004

Crítica a la propaganda per les seves mentides. És imposició subtil o descarada, enganya i divulga contravalors, retalla la llibertat humana, és caríssima i la paguem entre tots, és rendible perquè incrementa les vendes, abusa dels imperatius i fa falses promeses, atempta contra la intel·ligència  dels usuaris, apel·la als baixos instints o a la ingenuïtat i s’anuncien banalitats com a absoluts. Fins i tot la informació s’està convertint en propaganda. Tan sols un petit percentatge és honest i presta un servei a la societat.

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora