FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La revolució de les cures. El 8 de març i la "cuidadania"

247
Papers
Data de publicació: 
Març 2019

L’ecofeminisme i l’economia feminista han tret les atencions de l’espai del que és íntim per situar-les a la plaça pública, ha fet que es revolucionessin, i que es passés de la ciutadania a la «cuidadania», és a dir, un sistema de relacions i reorganització social que posa en el centre la sostenibilitat de la vida i l’atenció com una categoria relacional i política sense la qual la vida no és possible. En aquest Paper parla d’això i de com una espiritualitat de la cura i l’atenció pot ajudar a una causa en la qual es juga el futur de la humanitat i de tot el planeta.

Autor/a

Religiosa, teòloga i educadora social. Activista en diversos moviments socials vinculats especialment al feminisme i al treball per als drets de les persones migrants. És membre de la Red de Apoyo Interlavapiés i de la Red Myriam d’espiritualitat ignaciana, entre altres associacions. Col·labora sovint amb Cristianisme i Justícia. El març del 2017 vam publicar a la col·lecció virtual: Recés a la ciutat. El Déu de la tendresa, la cura i la misericòrdia “fins a l’extrem”.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora