FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

L'Àfrica Negra, El futur d'una humanitat trencada

73
Quadern
Data de publicació: 
Octubre 1996

Alguns qualificarien la realitat de l’Àfrica Negra com una “humanitat trencada”, pobresa, misèria... Aquest quadern es publica pocs dies després d’un nou esclat del conflicte entre Zaira (RDCongo) i Rwanda que donarà lloc a l’anomenada Primera Guerra Mundial Africana. Considerem que aquest quadern no pretén ser una simple lamentació o una pessimista propaganda sobre l’Àfrica Negra. És més aviat una anàlisi de la realitat que pretén identificar els problemes reals de les nostres societats i proposar vies de solució. Per això, estructurem el quadern en quatre parts: primer, la problemàtica de la realitat negroafricana; segon, les seves esperances; tercer, les seves possibilitats, i,finalment, els seus reptes.

Autor/a

Nascut al Camerun és Llicenciat en Teologia Moral per la Universitat Pontifícia de Comillas de Madrid. Professor a la U.P.C. i l'"Instituto Superior de Ciencias Morales" de Madrid. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia " L'Àfrica Negra, El futur d'una humanitat" (quadern 73, novembre 1996).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora