FacebookTwitterYoutubeGoogle PlusInstagramTelegram

L'Església i la guerra del Golf

37
Quadern
Data de publicació: 
Desembre 1990

En aquestes pàgines, Cristianisme i Justícia i Justícia i Pau reuneixen diverses opinions respecte a les reaccions de l'Església Catòlica davant el conflicte del Golf Pèrsic. Des Joan Pau II, amb un to més teològic i espiritual, fins a l' Osservatore Romano, amb un calat més tècnic i polític, recollim en aquest quadern paraules que són impuls i llum per continuar aquesta lluita per la pau obra de la justícia.

Autor/a

Tots els quaderns que han estat realitzats conjuntament per més de tres membres del nostre equip o bé que són fruit de tertúlies, seminaris interns o debats duts a terme en el sí del nostre centre duen la signatura de Cristianisme i Justícia. Podeu saber més del nostre centre a l'apartat "Qui som?" de la nostra web.

Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el respecte al medi ambient. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "L'Església i la guerra del Golf" (quadern 37, gener 1991).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora