El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.506 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

«Ningú no és il·legal. Cap a la regularització de les persones migrades»

Nova sessió dels #DillunsDH, que s'oferirà en streaming

L’any 2000 es va aprovar una nova llei d’estrangeria que va condemnar moltes persones a la invisibilitat i la vida sense drets. Des d’aleshores, mai havia estat tan viu el debat sobre la regularització de totes les persones migrades com durant l’estat d’alarma per la COVID-19. És possible aquesta regularització col·lectiva? Quines conseqüències tindria per a la nostra societat? Quin és el camí per al reconeixement del dret humà a migrar?

Comptarem amb Dilara Ekmen, referent d'incidència política de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CEAR), Domingo Morales Bacale, membre de la Plataforma Fruita amb Justícia Social i Míriam Hatibi, consultuora de comunicació i activista.

L'acte es realitzarà exclusivament en format online, a través del canal de YouTube de Cristianisme i Justícia

El cicle “Els dilluns dels Drets Humans”

Les conferències del cicle, tenen lloc un dilluns de cada mes, a les 19:00h, i habitualment es realitzen a la seu de Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13 de Barcelona). Les tres primeres sessions del curs tindran com a rerefons la pandèmia i la seva afectació sobre el dret a la salut, els drets dels infants i la democràcia. 

Les entitats organitzadores són Justícia i Pau, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura, amb el suport de d’Ajuntament de Barcelona. 

Durant aquest curs, en atenció a la situació sanitària, totes les sessions es podran seguir per internet, mentre que la possibilitat d’assistir-hi presencialment queda condicionada a l’evolució de la pandèmia i les mesures i indicacions establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.