FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Pensions garantides? Dret a una vellesa digna

El cicle de conferències Els dilluns dels Drets Humans dedica la sessió del proper dilluns 6 de novembre al futur de les pensions.

Els canvis en el model productiu i la precarietat laboral tenen conseqüències a llarg termini: amb un col·lectiu de persones que no poden accedir a un sou digne avui, ni a una pensió digna demà.

Volem avaluar la situació d’aquests col·lectius i treure conclusions per saber quines haurien de ser les polítiques necessàries per garantir una vida i una vellesa digna per a tothom.

En parlarem el proper dilluns 6 de novembre a la sessió del cicle “Els dilluns dels Drets Humans”.

 

Pensions garantides? Dret a una vellesa digna

Cicle de conferències Els dilluns dels Drets Humans

Miquel Puig, doctor en economia i director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

Carlos Bravo, Secretari Confederal de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO.

Julia Montserrat, doctora en economia i membre del comitè científic de l’informe FOESSA.

Moderarà Esther Vera, directora del diari Ara.

 

Dia i hora: dilluns, 6 de novembre, a les 19:00h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona)

Entrada lliure – Retransmissió en streaming a www.cristianismeijusticia.net/en-directe

 

El cicle “Els dilluns dels Drets Humans”

Les conferències d’aquest cicle, que es porta a terme des de l’any 1998, tenen lloc un dilluns de cada mes, a les 19:00h a la seu del centre Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13 de Barcelona). L’objectiu és donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món. Hi  participen experts i persones o organitzacions que actuen en relació al tema que es tracta a cada sessió.

Les entitats organitzadores són Justícia i Pau, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura, amb el suport de d’Ajuntament de Barcelona – Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat. L’entrada és lliure i no és necessari inscriure’s. A més, les sessions es poden seguir en directe en streaming a www.cristianismeijusticia.net/en-directe.