FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Què es pot llegir durant l'estiu?

154
Papers
Data de publicació: 
Juny 2005

Recomanació de lectures per a l’estiu. WINTER: “Desde lo hondo”, una dona ordenada sacerdot a la Txecoslovàquia comunista. DAY: “La larga soledad”, una feminista al Nova York dels anys 20. SKOBTSOV: “El sacramento del hermano”, l’altruisme d’una dona que ajuda jueus i russos al París ocupat pels nazis. GEORGE: “Otro mundo es possible”, per una altra globalització. SESBOUÉ: “El magisterio a examen”, contra l’abús de la jerarquia. AMADO: “Capitanes de la arena”, sobre els nens del carrer. I LAMET: “Juan Pablo II. Hombre y papa”, i GONZÁLEZ FAUS: “Comprender a K. Wojtila”. 

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora