Per què tanquem els immigrants?

222
Papers
Data de publicació: 
Març 2014

Els Centres d’Internament d’Estrangers (CIE) són un dels punts més qüestionats de la política migratòria, amb elevades xifres d’internament i males condicions d’estada. El model espanyol dels CIE posa en envidència que la necessitat de controlar i desmotivar la immigració indocumentada es du a terme amb un cost molt alt en termes de drets humans.

Autor/a

Advocada. Després de molts anys implicada en temes de cooperació internacional al desenvolupament, avui el seu focus són les migracions. Col·labora amb el Servei Jesuïta a Migrants (SJM) Espanya. És experta en temes de control migratori, especialment en els Centres d'Internament d'Estrangers (CIE) i la Frontera Sud hispano-marroquí. A més a més, és voluntària d'Entreculturas, ONGD de cooperació internacional. 

 

Marit i pare de família. Advocat de la Fundació Migra Studium i doctor en Dret per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Filosofia. Professor associat de Dret Internacional Privat a la Universitat Pompeu Fabra i de Filosofia del Dret a la Universitat de Barcelona. Professor de Batxillerat al Col·legi Kostka-Jesuïtes Gràcia. Col·laborador del seminari social de Cristianisme i Justícia i de l'Institut Borja de Bioètica-Universitat Ramon Llull. President d'Arrels Fundació.

 

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora