Refugiats. Víctimes del desgovern i la indiferència

229
Papers
Data de publicació: 
Setembre 2015

59.5 milions. Aquesta és la xifra de persones que el 2014 es trobaven desplaçades del seu lloc d’origen a causa de persecucions, conflictes,  violència generalitzada o violació de drets humans. Són 8,3 milions de persones més respecte a l’any 2013. En aquest Paper s’analitzen les causes d’un increment molt preocupant, i es plantegen maneres de donar-hi una resposta que no pot esperar. 

Autor/a

Jesuïta ha estat durant anys treballant al Servei Jesuïta als Refugiats en països en conflicte com Libèria, Kènia i Sudan del Sud. Actualment està destinat a Barcelona on treballa en el projecte d'Hospitalitat de la Fundació Migra Studium i coordina l'Àrea d'espiritualitat EIDES de Cristianisme i Justícia.

Director adjunt de Cristianisme i Justícia. Llicenciat en Psicologia per la UB, en Teologia per l’Institut de Teologia Fonamental i màster en Teoria Política per la Universitat Pompeu Fabra. Professor de Moral Social a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB). És president del Patronat de la Fundació Migra Studium.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora