FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Rescatar la feminitat per re-animar la terra

78
Quadern
Data de publicació: 
Agost 1997

En llegir el títol d’aquest quadern ens podem plantejar: què significa rescatar el femení? Bàsicament és una manera de ser i de sentir la vida i la relació, de compondre o edificar el món; concerneix a les arrels de la justícia. Presentem aquest quadern amb la intenció de fer una passejada pel despertar de les dones i aprofundir en les seves arrels i en quins poden ser els reptes per a un futur en què ja ningú no pot negar que la dona tingui un paper fonamental, i tot això unit a l’“Ànima”. Re-animar la Terra ve a suggerir una mena tasca de rescat que alhora faci possible una revitalització, un desenvolupament diferent perquè la Humanitat canviï i creixi espiritualment i personalment de manera nova, conreï la interioritat i vigoritzi l’amor.

Autor/a

Religiosa del Sagrat Cor i doctora en Teologia. Autora de nombrosos llibres sobre teologia feminista. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Rescatar la feminitat per re-animar la terra" (quadern 78, setembre 1997).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora