Setmana Santa a casa

Cristianisme i Justícia, Jesuïtes de Catalunya i la Cova de Sant Ignasi de Manresa s'organitzen de cara a la #SetmanaSantaACasa

Les circumstàncies excepcionals d’aquests dies ens han obligat a canviar les nostres agendes i previsions. La cancel·lació dels diferents actes presencials previstos per Setmana Santa és una situació per tots nova. Cristianisme i Justícia ve organitzant des de fa anys el Recés a la ciutat, una iniciativa en part presencial però que oferíem també a través de la nostra web. 

Enguany mantenim els punts de pregària que en aquest cas han estat realitzats pels jesuïtes de la comunitat de la Cova de Sant Ignasi de Manresa: Xavier Melloni, Carles Marcet i David Guindulain. Us proposen de dijous a diumenge, unes pautes per viure en to orant aquests dies en què recordem les hores més intenses de la vida de Jesucrist i, per això també, les hores més transcendents del nostre caminar com a creients i com a Església.

També trobareu durant aquests dies reflexions de caire social i teològic sobre la situació de crisi que vivim arrel del COVID 19 al nostre blog.

I finalment us proposem de participar en la proposta que s'està fent des dels Jesuïtes de Catalunya. A la pàgina web pregaria.cat, a Instagram (IG) @jesuitescat i al Youtube (YT) jesuitescatalunya podreu seguir en directe o diferit la proposta per aquesta #SetmanaSantaACasa.

Trobareu tota la informació a: https://www.cristianismeijusticia.net/reces-a-la-ciutat