FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Sierra Leona. Petits signes d'esperança després de la guerra

160
Papers
Data de publicació: 
Novembre 2005

Balanç de la situació a Sierra Leone després d’11 anys de guerra. Pobresa, corrupció i mal govern, juntament amb l’explotació de diamants, com a causes i la greu situació dels nens soldats com a conseqüència. Nens i nenes maltractats i violats, acabant com carn de canó als fronts. Els javerians han fet una tasca ingent amb ells, intentant recuperar-los com a persones, unes vegades amb més èxit que d’altres. Impressionant la capacitat de perdó i d’acollida de moltes famílies del país.  

Autor/a

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Drets Humans i resolució de conflictes per la Long Island University de Nova York.

El 1992 arriba a Serra Lleona, on durant dues dècades dirigeix programes de drets humans, rehabilitació i reinserció de menors soldats (programa que ha estat model per a altres països) i de desenvolupament. Ha estat Pèrit en menors soldats pel Tribunal especial per a Serra Lleona. En l'actualitat és Coordinador de la ONG DYES i autor del blog "Bajo el mango" de Mundo Negro digital, coautor del Blog “África no es un País” a El País, i col·laborador de Planeta Futuro dins el mateix diari i autor del llibre “Los hombres leopardo se están extinguiendo”, entre altres publicaciones.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora