El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.564 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

Textos oblidats de la Doctrina Social de l'Església

70
Quadern
Data de publicació: 
Febrer 1996

Aquest no és un quadern per ser llegit d'una tirada: n'hi hauria prou llegir (i reflexionar) un text o grup d'ells per dia. A través de textos signats pels papes des de Lleó XIII sobre la Doctrina Social de l'Església, no es pretén donar solucions tècniques, però es vol recordar que qualsevol solució tècnica ha de posar l'home per sobre dels diners. A alguns els semblarà que no es donen solucions concretes davant d'un problema tan greu i difícil, però. davant la possible sospita d'unilateralitat que pugui tenir el lector de la nostra selecció, voldríem dir, sobretot, que la selecció és vertadera: tots els paràgrafs citats han estat signats pels papes i pertanyen als ensenyaments socials de l’Església. Aquest quadern ens farà reflexionar sobre si aquells que seguim condemnant no són moltes vegades els que mereixerien ser anomenats víctimes més que veritables culpables.

Autor/a

La majoria de quaderns estan signats per persones de l’equip de Cristianisme i Justícia. Persones que voluntàriament participen d’alguna de les àrees (teològica, social o espiritualitat) en que s’organitza el centre. Altres quaderns tenen la signatura de CJ, ja que han estat elaborats a partir de la participació conjunta de diverses persones de l’equip. Si voleu saber més sobre Cristianisme i Justícia podeu adreçar-vos a l’apartat Qui som? de la nostra web.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora