FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

dies
hores
minuts
segons
Ja som 8.547 col·laboradors!
Necessitem ser 10.000 abans d'acabar l'any. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Per una (contra)cultura de la reconciliació

217
Quadern
Data de publicació: 
Gener 2020

La reconciliació se’ns presenta com una realitat de difícil acceptació en el nostre context sociocultural i això, entre altres coses, perquè elements –com, per exemple, el penediment, l’autocrítica, la culpa, el perdó o la veritat– que es troben en la base de la seva comprensió teòrica i la seva realització pràctica, no formen part del corrent dominant del nostre entorn. A partir de l'experiència del País Basc, els autors desenvolupen en aquest quadern la seva proposta que té en la perspectiva de les víctimes el punt de partida necessari per a una autèntica justícia i reconciliació. 

Autor/a

Llicenciat en Filosofia i doctor en Teologia. Treballa a la Universitat de Deusto on és professor d'Ètica, membre del Centre d'Ètica Aplicada i integrant de l'Equip d'Investigació en Ètica Aplicada a la Realitat Social.

Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia, és professora d'Ètica de la Universitat de Deusto, i membre del Centre d'Ètica Aplicada i integrant de l'Equip d'Investigació en Ètica Aplicada a la Realitat Social d'aquesta universitat. Forma part del Patronat de la Fundació Lluís Espinal (Cristianisme i Justícia).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora