FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

Una presència silenciosa

62
EIDES
Data de publicació: 
Febrer 2011

L’Esperit Sant sembla el gran absent dels Exercicis Espirituals ignasians. Però això no és ben bé així. L’autor ressegueix l’experiència d’Exercicis per a descobrir precisament aquesta presència silenciosa. Allò que en un principi ens semblava un text dur, ascètic i racionalista, se’ns descobreix llavors com una font d’experiència mística, profundament actual.

Autor/a

Jesuïta. Va estudiar filosofia i teologia a Sant Cugat, a Innsbruck i a Roma. Doctor en Teologia, professor de teologia a Sant Cugat vivint a l’Hospitalet i Terrassa. Des de 1982  fins al 2018 va residir a Bolívia on ha estat professor de teologia a la Universitat Catòlica Bolívia a Cochabamba alternant amb el treball pastoral en barris populars. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia L.Espinal, un català màrtir de la justícia (Quadern nº 2, gener 1984), Acollir o refusar el clam de l'explotat. (Quadern nº 23, abril 1988), Lluis Espinal, gastar la vida pels altres (Quadern 64, març 1995).  

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora