Amèrica, 500 anys. Problemes pendents

42
Quadern
Data de publicació: 
Octubre 1991

De la mà d'Ignasi de Senillosa i de Jon Sobrino, ens endinsem a Llatinoamèrica, una regió tan vasta, rica i complicada que serà il·lustrada a través de les 25 pàgines d'aquest quadern. Democràcia, desigualtat, desenvolupament; molts àmbits són tractats per Ignacio Senillosa. Contraposada serà la visió de Sobrino, que s'endinsarà en el símbol de la Creu i del Crucificat relacionat amb el poble Llatinoamericà, sempre inspirat per Ellacuría

Autor/a

Metge i màster en estudis de desenvolupament, va treballar al departament d’estudis d’Intermón-Oxfam. Va publicar amb Cristianisme i Justícia "Amèrica, 500 anys" (quadern 42, novembre 1991) i "El dret a ser nen" (quadern 55, novembre 1993). Va morir l'any 1998.

Jesuïta espanyol, resideix al Salvador. Teòleg i professor a la UCA del Salvador. És un dels principals exponents de la teologia de l'alliberament.   Ha publicat amb Cristianisme i Justícia "Futur de l'Església europea? Parla Amèrica Llatina" (quadern 3, octubre 1984), "Religions orientals i alliberament" (quadern 25, novembre 1988) i "Amèrica, 500 anys" (quadern 42, novembre 1991).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora