FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Col·labora

Una subscripció gratuïta?

Des dels seus inicis Cristianisme i Justícia ha cregut que la reflexió que fa el centre ha d’estar a l’abast de tothom. És per això que els quaderns i totes les publicacions (bloc, papers, articles, etc.) es distribueixen gratuïtament. Això ens permet arribar a moltes persones que utilitzen la nostra reflexió com a mitjà de transformació social (mestres, agents socials, polítics, periodistes...). Volem ser escoltats i poder donar fruit.

I com es financia el centre?

Perquè això sigui possible cal que tots aquells que creuen en el projecte hi col·laborin econòmicament. Editar els quaderns i enviar-los suposa un cost en paper i en estructura. Igualment mantenir una web, un bloc amb contingut diari i d'actualitat, etc. Per a poder-hi fer front, demanem a tothom que pugui que domiciliï una quota anual o faci un donatiu puntual a la fundació. Amb només 22 euros l’any tu pots fer que les nostres publicacions arribin cada dia a més i més gent.

Si no col·laboro continuaré rebent les publicacions?

És clar que sí! Si no pots col·laborar et continuarem enviant els quaderns i newsletter com hem fet fins ara. Per tant, NO et donis de baixa perquè no puguis col·laborar. El que volem és que el màxim de gent ens llegeixi, pugui treballar les reflexions que proposem i així contribuïm a fer possible que tots, de mica en mica, anem trobant respostes per a fer un món més just, fratern i atent als més necessitats.

Números de compte

Els nostres números de compte són: 

  • La Caixa: ES23 2100 3205 1225 0002 4607
  • Fiare Banca Ética:  ES96 1550 0001 2200 0116 3229

Enviem els nostres quaderns a més de 55.000 persones d'arreu del món