FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

La Cova de Manresa

La Cova de Sant Ignasi a Manresa ofereix exercicis, interioritat, silenci i espiritualitat, adreçats tant a creients com a no creients,  amb una atenció especial als joves. El Centre d’espiritualitat reuneix totes les condicions necessàries per retirar-se i gaudir d’uns dies de pregària així com una amplia i variada programació. La Cova col.labora estretament amb l'Escola Ignasiana d'Espiritualitat (EIDES) de Cristianisme i Justícia, i fruit d'aquesta col.laboració són les següents activitats pel curs 2020-2021:

Cova de Sant Ignasi, Camí de la Cova 17, 08241 Manresa   Més informació i inscripcions a (34) 93 872 04 22     info@covamanresa.cat  www.covamanresa.cat

                                          
 Curs d'Immersió Ignasiana (edicions en castellà i en anglès)

Aprofundirem en el llegat d’Ignasi de Loiola a fi d’inspirar una vida cristiana en la nostra societat i Església actuals i també per a la formació en l’acompanyament espiritual a persones i comunitats.

  • Edició castellana (8a edició):  Del 1 de novembre al 21 de desembre 2020. Carles Marcet sj i equip
  • Edició anglesa (11a edició):: Del 25 d’abril al 29 de maig 2021. Joaqui Salord sj i equip

Dos mesos de Reciclatge  (13a edició)

El seguiment de Jesucrist ens demana avui, més que mai, una atenció profunda a les grans qüestions i als grans reptes que el nostre món té plantejats.

  • Del 11 de gener  al 13 de març 2021. Carles Marcet sj i equip 

Lideratge inspirat en l'Espiritualitat Ignasiana (7ª edició)

Per renovar el compromís amb el propòsit vital i professional. Redescobrir el lideratge en la clau ignasiana de «en tot servir i estimar». Adquirir habilitats directives. Tornar a la font d’experiència vital amb Déu. Ofereix espai, temps i recursos per reflexionar sobre la pròpia vida com a directiu, i proposa accions per estructurar i esdevenir un bon líder compromès amb el propòsit vital i professional.

  • Del 13 al 15 de febrer i del 16 al 18 d’abril de 2020. Carlos Losada, Josep Mª Lozano i Josep Miralles sj.

Seminari Intensiu: El llibre dels Exercicis (Iniciació)

EIDES (Cristianisme i Justícia), l’Institut de Teologia Fonamental i la Cova de Sant Ignasi ofereixen cada tres anys un «seminari d’iniciació» en quatre períodes, adreçat a persones que volen estudiar el llibre dels Exercicis per preparar-se a acompanyar les diverses modalitats d’Exercicis  i/o aprofundir la seva pròpia experiència de l’espiritualitat ignasiana. (Cal haver-los practicat alguna vegada).

  • Del 31 octubre al 3 novembre 2019
  •  

Pere Borràs sj, Víctor Codina sj, David Guindulain sj, Carles Marcet sj, Xavier Melloni sj, Anna Pitarch sj, Josep M. Rambla sj i Francesc Riera sj