FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

La Cova de Manresa

La Cova de Sant Ignasi a Manresa ofereix exercicis, interioritat, silenci i espiritualitat, adreçats tant a creients com a no creients,  amb una atenció especial als joves. El Centre d’espiritualitat reuneix totes les condicions necessàries per retirar-se i gaudir d’uns dies de pregària així com una amplia i variada programació. La Cova col.labora estretament amb l'Escola Ignasiana d'Espiritualitat (EIDES) de Cristianisme i Justícia, i fruit d'aquesta col.laboració són les següents activitats pel curs 2020-2021:

Cova de Sant Ignasi, Camí de la Cova 17, 08241 Manresa   Més informació i inscripcions a (34) 93 872 04 22     info@covamanresa.cat  www.covamanresa.cat

                                          
 Curs d'Immersió Ignasiana (edicions en castellà i en anglès)

Aprofundirem en el llegat d’Ignasi de Loiola a fi d’inspirar una vida cristiana en la nostra societat i Església actuals i també per a la formació en l’acompanyament espiritual a persones i comunitats.

  • Edició castellana (8a edició):  Del 1 de novembre al 21 de desembre 2020. Carles Marcet sj i equip
  • Edició anglesa (11a edició):: Del 25 d’abril al 29 de maig 2021. Joaqui Salord sj i equip

Dos mesos de Reciclatge  (13a edició)

El seguiment de Jesucrist ens demana avui, més que mai, una atenció profunda a les grans qüestions i als grans reptes que el nostre món té plantejats.

  • Del 11 de gener  al 13 de març 2021. Carles Marcet sj i equip 

Lideratge inspirat en l'Espiritualitat Ignasiana (7ª edició)

Per renovar el compromís amb el propòsit vital i professional. Redescobrir el lideratge en la clau ignasiana de «en tot servir i estimar». Adquirir habilitats directives. Tornar a la font d’experiència vital amb Déu. Ofereix espai, temps i recursos per reflexionar sobre la pròpia vida com a directiu, i proposa accions per estructurar i esdevenir un bon líder compromès amb el propòsit vital i professional.

  • Del 13 al 15 de febrer i del 16 al 18 d’abril de 2020. Carlos Losada, Josep Mª Lozano i Josep Miralles sj.

Seminari Intensiu: El llibre dels Exercicis (Iniciació)

EIDES (Cristianisme i Justícia), l’Institut de Teologia Fonamental i la Cova de Sant Ignasi ofereixen cada tres anys un «seminari d’iniciació» en quatre períodes, adreçat a persones que volen estudiar el llibre dels Exercicis per preparar-se a acompanyar les diverses modalitats d’Exercicis  i/o aprofundir la seva pròpia experiència de l’espiritualitat ignasiana. (Cal haver-los practicat alguna vegada).

  • Del 31 octubre al 3 novembre 2019
  •  

Pere Borràs sj, Víctor Codina sj, David Guindulain sj, Carles Marcet sj, Xavier Melloni sj, Anna Pitarch sj, Josep M. Rambla sj i Francesc Riera sj