FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Exercicis a la Vida Quotidiana (EVQ)

Els Exercicis Espirituals a la vida quotidiana van dirigits a qualsevol persona que es pregunti honestament què vol Déu de la seva vida i quin és el seu camí de felicitat. Hi ha moments en els quals hom sent la necessitat d’aturar-se per rellegir la pròpia vida, redreçar opcions poc encertades i descobrir cap a on enfocar el futur. Els Exercicis són una pedagogia per fer aquest aprenentatge amb el mestratge de l’Esperit de Jesús, enmig de la vida quotidiana.

Acompanyament personal

A cada persona que fa els Exercicis se li proposa un acompanyant amb qui s’entrevista cada setmana. L’acompanyant adapta les orientacions generals i amb ell es va comentant com van els Exercicis i quin profit se’n treu.

Pregària diària

Es donaran una sèrie d’Exercicis per fer a casa cada setmana (pregàries, orientacions, lectures breus o d’altres). Convé dedicar-hi una hora al dia.

Tres recessos durant l’any

Durant tres moments del procés es participa en un cap de setmana de recés amb les altres persones que també fan els Exercicis en la vida quotidiana. Aquests dies són una escola de pregària per fer millor els Exercicis.

  • 11-13 d’octubre del 2019, a la Cova de Sant Ignasi de Manresa
  • 17-19 de gener del 2020, a la Casa d’Exercicis de Sarrià
  • 24-26 d’abril 2020, a la Cova de Sant Ignasi de Manresa

De divendres a les 20 h, fins a diumenge abans de dinar.

Equip

Jaume Casassas, Alicia Guidonet i David Guindulain

Preu

  • Preu de la inscripció (inclou les despeses organizatives i el material): 35€.

Es farà efectiu en el moment de la inscripció (un cop s’ha tingut una entrevista inicial i la persona desitja fer-los).

  • Cost de l’estada durant els caps de setmana: va a càrrec dels participants.

PRE-INSCRIPCIONS CURS 2019-2020 ¡TANCADES!

Les places per fer els EVQ durant el curs 2019-2020 estan complertes i no podem inscriure més persones. Si desitges però rebre més informació sobre altres possibilitats de fer els Exercicis o de properes edicions poseu-vos en contacte amb David Guindulain, sj. Coordinador de l’equip dguindulain@gmail.com