FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

Exercicis a la Vida Quotidiana (EVQ) 2020-2021

Els Exercicis Espirituals a la vida quotidiana van dirigits a qualsevol persona que es pregunti honestament què vol Déu de la seva vida i quin és el seu camí de felicitat. Davant decisions importants o quan sentim que cal redreçar el futur, necessitem aturar-nos i retrobar el pas de Déu en la nostra història. Els Exercicis són una pedagogia per aprendre a fer-ho amb el mestratge de l’Esperit de Jesús enmig del quefer diari.

Acompanyament personal

A cada persona que fa els Exercicis se li proposa un acompanyament setmanal personalitzat. En l’entrevista setmanal, l’acompanyant adapta les orientacions generals, qui fa els Exercicis li comunica com li va i junts veuen quin profit se’n treu. 

Pregària diària

Es donaran una sèrie d’Exercicis per fer a casa cada setmana (pregàries, orientacions, lectures breus o d’altres). Convé dedicar-hi una hora al dia.

Tres recessos durant l’any

Durant tres moments del procés es participa en un cap de setmana de recés amb les altres persones que també fan els Exercicis en la vida quotidiana. Aquests dies són una escola de pregària per fer millor els Exercicis. [Degut a la situació sanitària i de pandèmia que vivim aquestes dates es poden veure afectades]

  • 1r recés:

           Grup 1: 2-4 d’octubre del 2020  La Cova de Sant Ignasi (Manresa)
           Grup 2: 16-18 d’octubre del 2020 La Cova de Sant Ignasi (Manresa)

  • 2n recés:

           15-17 de gener del 2021 La Cova de Sant Ignasi (Manresa)

  • 3r recés:

           23-25 d’abril del 2021  La Cova de Sant Ignasi (Manresa)

De divendres a les 20 h, fins a diumenge abans de dinar.

Equip coordinador

Jaume Casassas, Alicia Guidonet i David Guindulain

Preu

  • El preu de la inscripció als Exercicis que inclou les despeses organitzatives i el material és de 35€. Es farà efectiu en el moment de la inscripció ( una vegada hagi tingut lloc l'entrevista inicial i la persona decideixi fer-los).
  • El cost de l’estada durant els caps de setmana va a càrrec dels participants i es pagarà directament a la Casa d’Exercicis d’acord amb les indicacions que es donaran prèviament a cada recés.

Entrevista prèvia a la inscripció

Abans de formalitzar la inscripció cal una entrevista prèvia amb algun acompanyant. Si estàs interessat posa't en contacte amb David Guindulain, sj. Coordinador de l’equip dguindulain@gmail.com