El 2022 han col·laborat amb nosaltres 7.520 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 8.000! Col·labora
 

Passat i futur de l'evangelització

51
Quadern
Data de publicació: 
Gener 1993

Quins tipus d'evangelització ha predominat a Europa? Com s'ha relacionat l'evangelització amb el poder? Quina crisi d'aquell model va afectar al S. XVI? González Faus analitza aquestes preguntes amb un llenguatge clar a través de diferents evangelitzadors com Javier o Ricci i els seus models d'evangelització per concloure amb una sèrie de preguntes de cara al futur i donant llum a l'esperançadora església de Llatinoamèrica.

Autor/a

Jesuïta. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia . Entre les seves obres, cal esmentar La humanidad nueva. Ensayo  de cristología  (1974); Acceso a Jesús (1979) o Proyecto de hermano, Visión creyente del hombre (1989). Els seus darrers llibres son El rostro humano de Dios (2008), Otro mundo es posible... desde Jesús (2009) i Herejías del catolicismo actual (2013). Cristianisme i Justícia ha reeditat recentment (2018) la seva obra Vicarios de Cristo: los pobresÉs autor de nombrosos quaderns publicats en aquesta col·lecció. 

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora