FacebookTwitterYoutubeInstagramTelegram

El 2020 han col·laborat amb nosaltres 9.096 persones.
Aquest 2021 necessitem arribar als 10.000 col·laboradors. Només amb tu seguirem sostenint la nostra activitat. Col·labora amb CJ
 

«Pobresa» s’escriu en femení

233
Papers
Data de publicació: 
Juny 2016

La feminització de la pobresa ha estat amagada durant molt de temps ja que, quan s’analitzaven les situacions de pobresa o exclusió social, no s’incloïa la variable de gènere. La dificultat  d’accés a l’educació, a la terra i al crèdit, o la més gran precarietat i vulnerabilitat en el mercat laboral, són factors que contri­bueixen a l’empobriment de les dones i a afirmar que «la pobresa té rostre de dona». Cal donar visibilitat a aquest fenomen i entendre com el gènere influeix en el risc de patir pobresa.

Autor/a

Responsable de comunicació i editora del blog de Cristianisme i Justícia. Doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en educomunicació, periodisme i conflictes armats, cinema i estudis feministes. És membre de diverses organitzacions i associacions vinculades a la cultura de pau i a la defensa dels drets de les dones.

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora